El espíritu de Cataluña

 

El Espíritu de Catalunya se crea gracias a la gent, cultura i personalitat pròpia que la fa excepcional. Spirit Catalunya és una iniciativa que té com a principal objectiu informar i donar a conèixer tots aquells llocs i activitats amb l’esperit de Catalunya i Barcelona. Volem ajudar a comunicar les activitats i experiències que es fan per tot Catalunya.

Catalunya es caracteritza per ser una regió on els valors de unió, tradició i divertiment es troben molt arrelats. Principalment, actuem en les següents 4 línies de treball:

  • Les festes majors. Les festes majors amb Ball, música, història, correfocs, gegants, castellers i molta alegria.
  • Oci. Platges, mar, muntanya, clima, gastronomia mediterrània però, sobre tot, paisatges plens de color.
  • El art i la cultura. Volem ajudar a fer conèixer les rutes i museus que hi ha per tot el territori. Amb meravellosos artistes que cal conèixer i experimentar. Tant referent a arquitectes com Antoni Gaudí, Lluis Domènech, Josep Puig i Cadafalch, pintors com ara Picasso, Antoni Tàpies, Joan Miró.
  • Esport. Maratons, activitats aquàtiques, activitats de risc, rutes i curses per la natura, i una diversitat enorme de plans per a fer.

Volem ser una eina que ajudi a la cultura catalana

Amb el portal souvenirs.barcelona, volem ajudar a les entitats, museus i organitzacions, donant-lis una canal per distribuir i vendre material que fan per divulgar les seves activitats.

En definitiva, aquesta és l’essència d’Spirit Catalunya, un projecte que pretén despertar-vos la curiositat de descobrir i conèixer tots els racons de Catalunya i que així, acabeu tan enamorats d’aquesta comunitat com ho estem nosaltres.

Vídeo creat per Oliver Astrologo, un londinenc enamorat de Catalunya.

Ayúdanos a difundir el Espíritu de Catalunya

Póngase en contacto con nosotros a través de info@emasconsultors.com si queréis que os ayudemos a comunicar vuestras actividades o la vuestra asociación, museo o exposición. Además os podemos ayudar a vender vuestros productos a través de souvenirs.barcelona.