Travessa Matagalls Montserrat

Travessa Matagalls – Montserrat en menys de 24 hores

Travessa Matagalls – Montserrat

Travessa Matagalls – Montserrat amb més de 80 Km a caminar en menys de 24 hores. És una de les les travesses de resistència de Catalunya més emblemàtica i important.

Gràcies a la contribució dels socis i sòcies del Gràcia, des de fa més de 40 anys, “La Matagalls” s`ha convertit amb 3.000 participants, l’activitat més popular del Club Excursionista de Gràcia.

La Travessa Matagalls-Montserrat és una caminada de resistència no competitiva, tot i que és cronometrada, que organitza anualment el Club Excursionista de Gràcia des de 1972 durant el mes de setembre. La travessa comença a “El Brull”. Discorre per camins de muntanya entre la serralada del Montseny (passant per Aiguafreda i Sant Llorenç Savall) arribant al monestir  de Montserrat després de travessar Vacarisses i Monistrol de Montserrat.

Per fer la travessa de Matagalls a Montserrat cal seguir els següents consells: respectar sempre l’entorn i no llencis mai res, planifica la travessa i comunica les teves intencions a algun conegut, d’aquesta manera hi ha algú que sap el teu recorregut; anar amb companyia i ben equipat de material. Tenint en compte tots aquests consells, conviuràs i gaudiràs de la travessa.

Sempre, si vols pots fer la ruta qualsevol dia, seguint la ruta a través de wikiloc. i comprar un record amb l’esperit de la travessa a souvenirs.barcelona.

Travessa entre Parcs

Una part de la Travessa Matagalls – Montserrat passa pels següents parcs protegits: