platja de Garbí de Calella

Carta de serveis, platja de Garbí de Calella

Si per alguna cosa destaquen les platges de Calella i de forma concreta, la platja de Garbí de Calella és per la multitud de serveis i activitats que ofereix. A la platja Garbí de Calella la multitud se serveis i activitats asseguren als seus  usuaris una molt bona experiència.

Serveis a la platja de Garbí de Calella

Guinguetes

Aquesta platja, té una guingueta restaurant el “Bahari Club“. Està oberta tot l’any i aposta per una cuina de proximitat i d’alta qualitat. És ideal per a dinar, sopar, o fer l’aperitiu. S’hi poden llogar hamaques amb servei de cambrers a la sorra. Consulta aquí les altres guinguetes de les platges de Calella.

Accés i mobilitat

És una platja pensada també perquè les persones amb mobilitat reduïda no tinguin cap dificultat per a accedir-hi. Hi ha passarel·les, rampes i cadires amfíbies per accedir a l’aigua. A més de serveis públics i dutxes adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Servei de neteja i serveis higiènics

La platja compta amb diferents punts amb papereres per a la recollida selectiva de residus, amb cartells amb el que es pot llençar a cada paperera.  També hi ha serveis públics i dutxes. Diàriament es neteja la sorra i el passeig per mantenir la platja neta. A més, cada any és fa la campanya “Platges netes” per a conscienciar als usuaris.

Altres serveis

Destaquem també que hi ha zona d’aparcament gratuït, wifi, i lloguer d’hamaques i para-sols, vigilància policial durant tota la temporada de platges i socorristes a tota la platja.

Activitats a la platja de Garbí

Activitats esportives

Disposa de 9 camps de voley platja, dos camps de futbol i una cistella de bàsquet. Però, si alguna cosa agrada als infants, és el gran parc d’inflables aquàtic que hi ha al mig de l’aigua. Està pensat per a nens de més de 6 anys i consta d’un gran servei de vigilància i socorrisme.

Altres activitats

També a les platges i a Calella hi ha activitats que pots consultar a www.calellabarcelona.com.

A més, a souvenirs.barcelona pots trobar aquells records i souvenirs que identifiquen l’esperit de les platges de Calella.