platges de Calella

Platges de Calella a la Costa de Barcelona

Platges de Calella a la costa de Barcelona

Les platges de Calella, a la comarca del Maresme, son una de les platges més característiques de la costa de Barcelona. Cada platja de Calella (platja Gran, platja de Garbí i la platja de les Roques) és especial, però les tres destaquen per ser de les millors de la costa del Maresme.

Les platges de la costa del Maresme (Barcelona) van des de Montgat, fins a Malgrat de Mar. Totes aquestes es caracteritzen per ser platges grans, amb sorra daurada i gruixuda i aigua neta de color blau fosc. A més, tenen dutxes, guinguetes, restaurants i socorristes… Sens dubte la gent del Maresme té sort de poder gaudir d’aquestes platges a prop de casa.

Si, no pots disfrutar directament, sempre pots trobar el seu spirit als souvenirs que trobaràs a souvenirs.barcelona.

Per què triar la platja de Calella?

Cada una de les platges de Calella a la costa del Maresme està plena de motius per ser triada:

  • La platja Gran de Calella, situada davant de la ciutat, és un espai ideal per als qui no volen estar estirats a la sorra tot el dia. Disposa d’àrees de futbol platja, voley platja i bàsquet. És un dels centres neuràlgics de la ciutat pel que fa a esdeveniments culturals i lúdics.
  • La platja de Garbí amb tots els serveis i activitats d’oci que qualsevol usuari pot demanar. La qualitat de les platges està reconeguda per la Q de qualitat, la Bandera Blava de les platges d’Europa i el reconeixement Biosphere sobre turisme responsable. Aquests reconeixements garanteixen les aigües netes i serveis de qualitat perquè tots els usuaris de la platja en surtin encantats.
  • Si el que es busca es una cala tranquil·la per gaudir de l’aigua transparent i del magnífic paisatge la cala de les Roques és el lloc ideal. Disposa d’una zona nudista i d’un restaurant a peu de platja.

Sempre hi ha llocs per descobrir a Calella i si no en tens prou, podeu fer rutes entre els pobles de la costa del Maresme.

Deixeu un comentari