Carta de serveis, platja de Garbí

Si per alguna cosa destaca aquesta platja és per la multitud de serveis que ofereix. La platja dels Garbí és una platja de 814 metres de llargada i 72 d’ampla que conté moltes activitats.

Activitats esportives

Disposa de 9 camps de voley platja, dos camps de futbol i una cistella de bàsquet. Però, si alguna cosa agrada als infants, és el gran parc d’inflables aquàtic que hi ha al mig de l’aigua. A més, va ser pioner a Catalunya quan es va inaugurar, la temporada del 2013. Està pensat per a nens de més de 6 anys i consta d’un gran servei de vigilància i socorrisme.

Guinguetes

Aquesta platja, té una guingueta restaurant el “Bahari Club“. Aquest, està obert tot l’any i aposta per una cuina d’alta qualitat en especialitat en arrossos. La incorporació del nou cuiner, Luis Alejandro Arocha, aposta per a una carta molt variada amb productes de proximitat. És un lloc ideal per a dinar, sopar, o fer l’aperitiu un dia de platja. També disposa del lloguer d’hamaques pròpies del restaurant amb servei de cambrers a la sorra.

Accès i mobilitat

És una platja pensada també perquè les persones amb mobilitat reduïda no tinguin cap dificultat per a accedir-hi. Hi ha passarel·les, rampes i cadires amfíbies per accedir a l’aigua. A més de serveis públics i dutxes adaptats a persones minusvàlides.

Servei de neteja i serveis higiènics

La platja compta amb diferents punts amb papereres per a la recollida selectiva de residus, amb cartells amb el que es pot llençar o no a cada paperera. A més disposa de serveis públics i dutxes. Per al manteniment de la platja neta es neteja cada matí la sorra i el passeig. A més, cada any és fa una campanya per a conscienciar als usuaris anomenada “Platges netes”.

Altres serveis

Destaquem també que hi ha zona d’aparcament gratuït a sobre el passeig, wifi, i lloguer d’hamaques i para-sols. També hi ha vigilància policial durant tota la temporada de platges i socorristes a tota la platja.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*