Platges de Sitges, llocs amb encant de Catalunya

Tocant a les platges de Barcelona, al costat de la capital catalana es troben les 17 platges de Sitges. Cadascuna amb alguna característica especial que les diferència de les altres. Per a molts,  són valorades com unes de les millors platges de Catalunya. Sens dubte les platges d’aquesta població mediterrània són llocs amb encant especial, serveis i diversitat per a tots els públics.

Sens dubte les platges d’aquesta població mediterrània són llocs amb encant especial, serveis i diversitat per a tots els públics.

Des de a Platja de les Botigues o la Platja de Sant Sebastià, dues de les platges més conegudes i grans de Sitges, ideal per persones que busquin una elevada oferta de  serveis, fins a la platja de l’Home mort, una platja petita, naturista i allunyada de la resta per a desconnectar i gaudir de la tranquil·litat.

Sitges, ofereix la possibilitat de gaudir d’unes bones vacances a Catalunya per a tots els públics i gustos. Però si alguna cosa hem de destacar de les platges de la zona és la netedat de l’aigua i de la sorra i la qualitat ambiental de les platges en general. La millora constant d’aquestes que els va fer obtenir la ISO 14001.

Sitges, ofereix la possibilitat de gaudir d’unes bones vacances a Catalunya per a tots els públics i gustos.

Cada platja és especial, però entre les platges del litoral català destaquen per la seva bellesa encara naturista i poc explotada, la platja de l’Home Mort, Cala Morisca i la platja Desenrocada. Es troben més allunyades del centre, són petites i situades en mig de la natura. Potser, molt semblants a les cales que  podríem imaginar-nos quan pensem en l’ideal de platja on ens agradaria perdre’ns.

D’altre banda, trobem un dels llocs amb un encant més singular, la platja de les botigues del Garraf. Destaca per tenir un barri mariner darrere amb antigues barraques on els pescadors guardaven els utensilis de pesca. Però, si el que es busca són platges cèntriques a la població, la platja dels Balmins, la platja de l’Estanyol, Alberto Beach, la platja de la Barra, platja de la Ribera… Aquestes, ofereixen unes condicions ideals per a gaudir d’un dia d’estiu. Per completar l’experiència de la platja, hi ha diversos serveis disponibles. Hamaques, massatges, socorrista, diferents guinguetes amb ofertes gastronòmiques molt àmplies i un bon lloc per a passar uns dies ideals amb la família, la parella o amics i gaudir de l’estiu i de les vacances a Catalunya.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*