platges de Sitges

Platges de Sitges, llocs amb encant de Catalunya

Sitges, a 25 Km de Barcelona

Tocant a Barcelona es troben les platges de Sitges. Són de fàcil accés des de Barcelona, tant en tren com en cotxe. Cadascuna de les platges té alguna característica especial que les diferència de les altres. Per a molts,  són valorades com unes de les millors platges de Catalunya. Sens dubte les platges d’aquesta població mediterrània són llocs amb encant especial, serveis i diversitat per a tots els públics.

Cada platja de Sitges és especial, però destaquen per la seva bellesa i proximitat a Barcelona. Des de a Platja de les Botigues o la Platja de Sant Sebastià, dues de les platges més conegudes i grans de Sitges, ideal per persones que busquin una elevada oferta de  serveis i activitats, fins a la platja de l’Home Mort, una platja petita, naturista i allunyada de la resta per a desconnectar i gaudir de la tranquil·litat.

Fruit de l’excel·lència de les platges de Sitges, aquestes estan reconegudes amb la verificació EMAS i ISO 14001 de gestió ambiental, Bandera Blava i Biosphere Tourism Responsable.

Platges de Sitges amb encant, serveis i diversitat

Si el que es busca són platges urbanes cèntriques a la població, la platja de Sant Sebastià, dels Balmins, la platja de l’Estanyol, la platja de la Barra, platja de la Ribera… Aquestes, ofereixen unes condicions ideals per a gaudir d’un dia d’estiu. Per completar l’experiència de la platja, hi ha diversos serveis disponibles. Hamaques, massatges, socorrista, diferents guinguetes amb ofertes gastronòmiques molt àmplies i un lloc ideal per a passar uns dies amb la família, la parella o amics i gaudir de l’estiu i de les vacances a Catalunya.

Com a platja amb encant singular, la platja de Garraf. Destaca per tenir un barri mariner darrere amb antigues barraques on els pescadors guardaven els utensilis de pesca.

Platja de Vallcarca a Sitges

Com a platges naturistes, destaquem la platja de l’Home Mort, Cala Morisca i la platja Desenrocada. Es troben més allunyades del centre, són petites i situades al mig del Parc del Garraf o de l’Espai Natural de Colls i Miralpeix.. Potser, molt semblants a les cales que  podríem imaginar-nos quan pensem en l’ideal de platja on ens agradaria perdre’ns.

Sitges, ofereix als usuaris de les platges una estada per tots els públics i gustos. Però si alguna cosa hem de destacar de les platges és la diversitat, amb platges molt urbanes, platges d’ambient, platges naturals o platges dins del Parc del Garraf. A més, destaca la netedat de l’aigua i de la sorra.

Feu un comentari