Costa del maresme, les platges de Calella

A 25km de Mataró, trobem la població de Calella, entre altres coses coneguda per les seves platges: la platja Gran, la platja de Garbí i la platja de les Roques.  Cadascuna amb les seves peculiaritats, però les tres destaquen per ser de les millors de la costa del Maresme.

Totes aquestes es caracteritzen per ser platges grans, amb sorra daurada i gruixuda i aigua neta de color blau fosc

Les platges de la costa del Maresme van des de Mongat, fins a Calella. Totes aquestes es caracteritzen per ser platges grans, amb sorra daurada i gruixuda i aigua neta de color blau fosc. A més, la gran majoria, disposen de dutxes, guinguetes, socorristes… Sens dubte la gent de la costa del Maresme té sort de poder gaudir d’aquestes platges prop de casa.

Però per què hauríem de triar Calella, en comptes de la resta de platges de la costa del Maresme?

La platja Gran de Calella, situada davant de la ciutat, és un espai ideal per als qui no volen estar estirats a la sorra tot el dia. Disposa d’àrees de futbol platja, voley platja i bàsquet.  És un dels centres neuràlgics de la ciutat pel que fa a esdeveniments culturals i lúdics.

Si el que es busca es una cala tranquil·la per gaudir de l’aigua transparent i del magnífic paisatge la cala de les Roques és el lloc ideal. Disposa d’una zona nudista i d’un restaurant a peu de platja.

A la platja de Garbí podreu trobar les activitats d’estiu del programa Water Sports Centre i el Mar Aventura Sports Park, una zona d’inflables dins de l’aigua per a petits i grans. A més, ha obtingut la Q de qualitat de l’ICTE el 2004 i des de 1994 de forma consecutiva amb la Bandera Blava de les platges d’Europa. Això garanteix les aigües netes i serveis de qualitat a l’abast de tothom.

 

Podeu consultar rutes pel Maresme a:

www.laiaiadelmaresme.cat –  Guia de rutes pel Maresme

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*